• Állj már meg egy lábon! Biztosan csak bohóckodsz!
  Állj már meg egy lábon! Biztosan csak bohóckodsz!
  Lájkoltad
  Állj már meg egy lábon! Biztosan csak bohóckodsz! Hallottam már szülőktől ehhez hasonló mondatokat. Általában a gyermekeink nem tréfából nem tudnak megállni egy helyben, vagy szökdelni egy lábon. Nem viccelnek, nem tudják megtartani az egyensúlyukat. Többféle ok húzódhat e mögött. Az egyik az lehet, hogy a láb izomzatának tónusa, vagy ereje, nem megfelelő, és ezzel összefüggésben az egyensúlyi rendszer működésével is problémáik vannak.
  Olvass tovább
 • Iskolaválasztás
  Iskolaválasztás
  Lájkoltad
  Az iskolába készülő óvodások szüleire az utolsó óvodai évben nehéz feladat hárul: a gyermekük számára a legjobb intézmény megtalálása. A szülők általában ugyan láthatnak bemutató órát, vagy vannak nyílt iskolai napok, de ezek által lehetetlen betekinteni az adott iskola hétköznapi világába.
  Olvass tovább
 • Játsszunk együtt!
  Játsszunk együtt!
  Lájkoltad
  Ebben az írásomban a játékról, mint tevékenységről fogok írni, amely a gyermekeink számára és saját felnőtt életünkben is fontos szerepet tölt be.
  Olvass tovább
 • Egy kis játékos matematika
  Egy kis játékos matematika
  Lájkoltad
  A napokban megismerkedtem egy kártyajátékkal, melyet kipróbáltam a fejlesztő foglalkozásaimon két gyermekkel is a számérzék, a számfogalom kialakításánál, a számolás tanításánál tízes számkörben. A játék neve Top 10, egy francia játékgyártó cég terméke.
  Olvass tovább
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)